![]() |
kurs: kwiatuszek autor: prof. n. scrap. Karola |
Potrzebne produkty:
|
Kwiatki sklejamy warstwowo w ten sposób: pierwsza duża margerytka (płaska), druga duża (brzegi wywinięte za pomocą dowolnego szpikulca) i trzecia – rozcięta w 1/4 i sklejona w "stożek". Na duże kwiatki naklejamy 3 małe margerytki – postępując w ten sam sposób, jak w przypadku dużych. Staramy się nastroszyć płatki.
Do mini-mistera nalewamy trochę kawy rozpuszczalnej (niezbyt mocna, efekt ma być delikatny) i spryskujemy kwiatek. Następnie rozwodnioną różową farbkę wlewamy do mistera i spryskujemy kwiatek ponownie. Suszymy za pomocą suszarki do włosów. Brzegi kwiatka przecieramy tuszem Latarnia Morska w kolorze złota, środek zdobimy za pomocą ćwieka lub ozdobnego guzika w stylu vintage.
fajny pomysł
Fantastyczny efekt 🙂 Bravo 🙂
Good idea!!! Thanks!
I just made these- thanks for the recipe! Strangely enough, mine came out very soft and chewy, rather than crunchy, like yours. I’m not complaining at all- they’re delicious!- but if you don’t like crunchy cookies, don’t let that deter you from trying this recipe, because they turn out differently in every kitchen 🙂
Yo creo que por 990 están bien(considerando que duran unas cuatro dÃas aproximadamente y por su tamaño) lo que si es que por lo menos yo debo usarlos con base y top coat porque si no se “saltan” a los dos dÃas.eso,saludos a todas
Thank YOU, and your band of orchestrators.I’m having so much fun with these words all of a sudden.Two weeks ago was the birth of my first poem.Who’d have thought I’d become a slave overnight